Om oss

NetPet är den ultimata informationskällan för allt som rör djur och husdjur.

Vår webbplats drivs av Johan och Rosanna, som har många års erfarenhet av att ta hand om olika typer av husdjur. Vi ger tips om hur du tar hand om ditt husdjur och delar med oss av intressanta historier om våra egna erfarenheter av dem.

Med NetPet kommer du alltid att vara uppdaterad när det gäller allt som har med djur att göra!

NetPet grundades 2020 med målet att bli den mest tillförlitliga informationskällan om djur och husdjur. Vi började med att sälja kattströmsmattor till svenska folket, men vi har nu förvandlats till en omfattande resurs för djurägare över hela världen.

NetPet logga grundades
Netpet hund och katt

Vårt mål

Vårt mål är att ge våra läsare värdefull information som hjälper dem att ta hand om sina älskade djur.

Oavsett om du letar efter tips om hur du tränar din hund eller råd om hur du ska hantera ett sjukt husdjur har NetPet allt du behöver. Vi utökar ständigt vårt innehåll så att vi kan förse våra läsare med så aktuell information som möjligt. Tack för att du väljer NetPet!

Varför oss

NetPet är en webbplats som du kan lita på när det gäller information om djur. Johan och Rosanna har vuxit upp med många husdjur under sina liv, bland annat katter, hundar, vandrande pinnar, minigris, akvariefiskar, hamstrar och kaniner.

De har ett stort intresse för djur som de vill dela med sig av till världen. Deras köpguider är noggrant skapade för att hjälpa dig att göra ett bra köp av djurrelaterade produkter. Deras fakta om djur och olika raser kommer från bra källor från internet och andra djurägare. De är också ofta i djuraffären och handlar produkter till sina älskade husdjur – vilket innebär att de vet vad de pratar om!

Netpet fykantig logga